2ehands smartphones + 2ehands  iPhones tegen weggeef prijzen

Opruiming (Op=Op)

Deze 2ehandssmartphones moeten weg en  OP = OP . U heeft keuze uit diverse merken en types. De smartphones en mobiele telefoons komen uit de voorraad van ons verhuurbedrijf leentoestel.nu waar ze verhuurd worden of verhuurd zijn geweest.

Elk toestel werkt nog prima en is 100% gecontroleerd op alle functionaliteiten. De meeste smartphones hebben (lichte) gebruikerssporen maar is niet hinderlijk in gebruik. Sommige smartphones zien er nog als nieuw uit en een aantal telefoons worden met de originele doos en boekjes geleverd. leentoestel.nu. U heeft keuze uit diverse merken en types. De smartphones en mobiele telefoons komen uit de voorraad van ons verhuurbedrijf OP = OP.

Deze 2ehandssmartphones moeten weg en mochten er toch gebreken zijn dan wordt dit vermeld in de omschrijving en is de prijs hierop aangepast! Op deze toestellen zit geen garantie!!! Na ontvangst mag u het toestel 24 uur uitproberen. Bevalt het toetstel u niet of bent u niet tevreden dan mag u het toestel retourneren ( de kosten voor het retourneren zijn voor de koper).

 Deze smartphones worden geleverd met een (USB)kabel en oplader. De prijs is inclusief verzendkosten. Als u momenteel een microsimkaart of nanosimkaart gebruikt dan adviseren wij u om een simkaartadapterset mee te bestellen zodat u simkaart altijd past.

  

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN